Entrades

Preinscripcions a les proves Batxillerat internacional

Des d’avui fins al 12 de març us podeu preinscriure al procés de selecció per cursar el Programa Diploma de Batxillerat Internacional a l’Institut l’Alzina.
Rebreu un codi d’aspirant uns dies després de realitzar la preinscripció. https://forms.gle/Uy9mE5xwDbEmWEoU8

Calendari preinscripció Batxillerat internacional

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ

 • Jornada de portes obertes: dimecres 17 de febrer de 2021 a les 18:30h. Aquesta reunió serà virtual i cal formalitzar una inscripció prèvia. Enllaç a la inscripció: https://forms.gle/NZtyAuumv5ZZ5PFg9. Aviat penjarem el dossier informatiu i altres materials. Abans de les portes obertes rebreu l’enllaç de Meet.

 • Preinscripció a les proves: de l’1 al 12 de març de 2021 per via telemàtica a través de la web: https://www.alzina.cat. Rebreu un codi d’aspirant passats uns dies de realitzar la preinscripció. Documentació necessària per formalitzar la inscripció online: certificat de nota mitjana de 1r a 3r d’ESO (numèrica), DNI escanejat i certificat d’anglès (si s’escau).

 • Proves d’ingrés: dissabte 20 de març de 2021 al nostre centre (horari per confirmar).

  • S’ha de dur el DNI original

  • S’ha de dur calculadora per la prova de matemàtiques

 • Publicació d’aspirants que passen a la fase d’entrevista: 6 d’abril.

 • Entrevistes personals: del 8 al 29 d’abril de 2021 aproximadament.

 • Resolució amb el llistat definitiu d’admesos: 6 de maig de 2021 aproximadament.

 • Confirmació de plaça: del 6 a l’11 de maig de 2021.

L’institut l’Alzina ofereix el Batxillerat Internacional dins dels seus estudis. School Code: 061335.

El centre oferta 25 places pel curs 2021-22 amb una oferta formativa dels currículums científic, tecnològic i social.

Portes obertes Batxillerat internacional

Les portes obertes del Programa Diploma de Batxillerat Internacional a l’Institut l’Alzina seran dimecres 17 de febrer a les 18.30h.

Donada la situació actual, les portes obertes seran virtuals (prèvia inscripció al següent formulari https://forms.gle/NZtyAuumv5ZZ5PFg9.).

Ben aviat penjarem el dossier informatiu amb informació sobre l’oferta formativa i el procés selectiu.

 

Autorització per oferir el Batxillerat Internacional (IB)

Benvolgudes famílies,

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que ja hem aconseguit l’autorització per oferir el Programa Diploma (DP) del Batxillerat Internacional (IB) a l’institut L’Alzina. Actualment, a Catalunya, només hi ha 6 instituts públics que ofereixin aquests estudis i, el curs vinent, nosaltres serem el setè.

Així doncs, a partir del curs 2021-2022, el nostre institut oferirà 25 places per cursar el DP i el Batxillerat LOMCE a la vegada; d’aquesta manera l’alumnat que el cursi obtindrà la doble titulació. Les places que s’oferiran seran de Batxillerat Científic, Tecnològic i Social.

Ben aviat penjarem la informació sobre el procés de selecció de l’alumnat juntament amb les dates exactes de les portes obertes (al mes de febrer) i el període d’inscripció (al mes de març).

Fem créixer L’Alzina!

Centre sol·licitant Batxillerat Internacional (IB)

L’Institut L’Alzina ha aconseguit la categoria de centre sol·licitant* per impartir el Programa del Diploma i desitja ser autoritzat per ser una Escola del Món de l’IB. Les Escoles del Món de l’IB comparteixen una filosofia en comú: un compromís amb una educació internacional rigorosa i de qualitat que a l’Institut L’Alzina considerem important pel nostre alumnat.

*Només les escoles autoritzades per l’Organització de l’IB poden oferir qualsevol dels seus quatre programes acadèmics: el Programa de l’Escola Primària (PEP), el Programa dels Anys Intermitjos (PAI), el Programa del Diploma (PD) o el Programa d’Orientació Professional (POP). La categoria d’escola sol·licitant no garanteix que l’escola sigui autoritzada.

 Per obtenir més informació sobre l’IB i els seus programes visiti http://www.ibo.org.

_____

El INS L’Alzina ha adquirido la categoría de colegio solicitante* para impartir el Programa del Diploma y desea obtener la autorización para ser un Colegio del Mundo del IB. Los Colegios del Mundo del IB comparten una filosofía común: un compromiso con una educación internacional rigurosa y de calidad que consideramos importante para nuestros alumnos.

* Solo los colegios autorizados por la Organización del IB pueden ofrecer cualquiera de sus cuatro programas académicos: el Programa de la Escuela Primaria (PEP), el Programa de los Años Intermedios (PAI), el Programa del Diploma (PD) o el Programa de Orientación Profesional (POP) . La categoría de colegio solicitante no garantiza que el colegio obtendrá la autorización.

Para obtener más información sobre el IB y sus programas, visite http://www.ibo.org.

 

____

INS L’Alzina is a candidate school* for the International Baccalaureate (IB) Diploma Programme  and is pursuing authorization as an IB World School. IB World Schools share a common philosophy: a commitment to high quality, challenging, international education that L’Alzina believes is important for our students.

*Only schools authorized by the IB Organization can offer any of its four academic programmes: the Primary Years Programme (PYP), the Middle Years Programme (MYP), the Diploma Programme or the IB Career-related Certificate (IBCC). Candidate status gives no guarantee that authorization will be granted. 

For further information about the IB and its programmes, visit www.ibo.org.

____

INS L’Alzina est un établissement scolaire candidat* en vue de proposer le Programme du Diplôme. Cet établissement souhaite devenir une école du monde de l’IB. Les écoles du monde de l’IB partagent une même philosophie: un engagement envers une éducation internationale stimulante et de grande qualité, que nous considérons importante pour nos élèves.

*Seuls les établissements autorisés par l’Organisation de l’IB peuvent proposer l’un de ses quatre programmes scolaires: le Programme Primaire (PP), le Programme d’Éducation Intermédiaire (PEI), le Programme dû Diplôme ou le Programme à Orientation Professionnelle (POP). Le statut d’établissement candidat ne garantit pas que cette autorisation soit accordée.

Pour en savoir plus sur l’IB et ses programmes, rendez-vous sur www.ibo.org.