Entrades

4rt Passeig per l’Educació Pública del districte de Sant Andreu

Us volem anunciar la celebració del 4rt Passeig per l’Educació Pública del districte de Sant Andreu, el matí del proper diumenge 24 de febrer als Jardins d’Elisa Garcia (entre Plç d’Orfila i Plç de Can Fabra).

Aquest acte, organitzat per la Coordinadora d’AMPA/AFA d’escoles públiques de Sant Andreu (amb la col·laboració del l’Ajuntament i la FAPAC), pretén per una banda, visualitzar i posar en relleu els valors intrínsecs de la xarxa pública d’escoles i les seves associacions de famílies, i per l’altra donar informació dels processos preinscripció i matriculació a les escoles i instituts públics del districte per a facilitar-ne la seva tria i accés.

En aquest acte hi haurà espais per parlar directament amb membres de les AMPA/AFA de les escoles del districte i amb membres de la FAPAC (Federació d’AMPA/AFA de tota Catalunya) per resoldre dubtes o neguits envers tot el que implica l’educació i escolarització de les vostres filles i fills, així com espais d’informació específics sobre els valors de la Inclusió i la Coeducació en l’educació. Tot plegat mentre els infants podran gaudir d’animacions i espectacles a l’aire lliure.

El programa d’activitats previst és:

11:00h. Tabalers (Turó Samba de l’escola Turó Blau i els tabalers de l’escola Molí de Finestrelles)

11:30h. Música (a càrrec de la Coral 6:12)

12:00h. Tabalers (Siroko de l’escola Congrés-Indians)

12:15h. Contacontes (a càrrec de Blai Sanabre)

13:00h. Espectacle “Contes desexplicats: Què passaria si la rateta no volgués escombrar més l’escaleta i decidís passar les hores llegit a la biblioteca?” (a càrrec de Vivim del Cuentu)

14:00h. Cloenda

Passeig per l’educació

La Coordinadora d’Ampa de Sant Andreu, entitat que engloba totes les escoles i instituts públics del districte de Sant Andreu, i en motiu del procés de matriculació que tindrà lloc en les properes setmanes, organitzem un any més una trobada, aquest diumenge 25 de febrer de 11 a 14h, entre totes les famílies que vulguin conèixer amb mes detall tot el procediment de matriculació i conèixer famílies de les escoles a les que valoren portar les seus filles/fills. Entenem la complexitat i dubtes que tot aquest procés inspira a les famílies i volem ser partícips i animar a les famílies a formar part de l’escola pública.

Us hi esperem.

 

Assemblea de l’AMPA

Benvolguts pares i mares:

Ens plau convocar-vos a l´assemblea de l´AMPA que es celebrarà el proper dimecres 22 de Novembre a les 19,00 hores, en primera convocatòria, i a les 19,15 hores, en la segona.

Ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació  de l´acta anterior.
  2. Presentació de la junta .
  3. Tancament dels comptes de l’any  2016-2017  i  pressupost  del   curs  2017-2018.
  4. Menjador
  5. Precs i preguntes.

 

LA JUNTA  DE  L’AMPA