Segona sessió de formació.

En consonància amb el canvi de paradigma que ha iniciat l’institut l’Alzina cercant noves metodologies d’aprenentatge i fent ús de les eines que ens ofereix la tecnologia, dimarts 20 de setembre vam assistir a la segona sessió de formació a càrrec de Manel Sayrach de l’Escola Sadako de Barcelona. La sessió es va centrar en l’iPAD, concretament, en els punts següents:

  • Introducció de què és l’iPad i noves possibilitats de treball.
  • Presentació d’experiències. Aprenentatge entre iguals.
  • Potencial de creació audiovisual.

Aquesta sessió tindrà continuïtat en una altra programada per al mes d’octubre i comptarà amb l’enriquiment, l’estudi d’experiències i valoracions de la Comissió TAC del centre, de la qual alguns de vosaltres, si ho desitgeu, en podreu formar part.

Us recomanem la lectura del següent article http://www.ara.cat/suplements/criatures/Escoles-punteres-Innovacio-educativa-lADN_0_1425457448.html , creiem que l’evolució de l’institut ha d’anar per aquest camí. Som conscients de les dificultats inicials, l’IPAD és una eina més del canvi, una eina més per a l’aposta de futur que com a comunitat educativa hem decidit emprendre, ara bé, no volem oblidar la cohesió social, l’educació de les emocions i totes aquelles competències que els nostres alumnes, els vostres fills i filles, necessitaran per a una societat del segle XXI, més igual i més justa socialment.

En el disseny d’aquest full de ruta comptarem també amb un mentor dintre del programa “Eines pel canvi educatiu” que el Consorci d’Educació de Barcelona posa en marxa en paral·lel al programa Escola Nova 21.

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *