PREPARACIÓ DELS IPADS

Preparació dels iPads (per a pares de primer; els pares de segon no cal que feu cap gestió).

Per a fer servir un iPad a classe és necessari un procés de preparació prèvia anomenat masterització. Amb la masterització l’iPad queda preparat per a ser gestionat des del centre i ser utilitzat a classe: es defineix la xarxa WiFi de classe, s’instal·len els programes que s’utilitzaran i s’apliquen les diferents configuracions. El cost d’aquesta primera masterització és de 25 € que ja està inclòs en la quota tecnològica.

Quan?

Si heu comprat l’iPad a través del centre no cal fer cap gestió. Des de l’institut gestionarem la masterització. Les famílies que no han comprat l’iPad a través del centre poden portar els seus iPads els dies 4, 5 i 6 de setembre de 2017 de 09:00 a 14:00 a la consergeria de l’institut.

Procurarem retornar els iPads als alumnes el primer dia de classe.

Com ha d’estar l’iPad?

Si l’iPad és nou. Porteu-lo al centre sense utilitzar i farem la masterització directament.

Si és un iPad que s’ha utilitzat abans (de segona ma o que ja teníeu). Cal reiniciar el dispositiu a l’estat original:

  1. Cierra sesión en iCloud, iTunes Store y App Store.
    • Si utilizas iOS 10.3 o posterior, pulsa Ajustes > [tu nombre]. Desplázate hacia abajo y pulsa Cerrar sesión. Introduce la contraseña de tu ID de Apple y pulsa Desactivar.
    • Si utilizas iOS 10.2 o anterior, pulsa Ajustes > iCloud > Cerrar sesión. Vuelve a pulsar Cerrar sesión y, a continuación, pulsa Eliminar del [tu dispositivo] e introduce la contraseña del ID de Apple. A continuación, ve a Ajustes > iTunes Store y App Store > ID de Apple > Cerrar sesión.
  1. Vuelve a Ajustes y pulsa General > Restablecer > Borrar contenidos y ajustes. Si has activado Buscar mi iPhone, puede que tengas que introducir tu ID de Apple y contraseña.
  2. Si se te pide el código del dispositivo o el de Restricciones, introdúcelo. A continuación, pulsa Borrar [dispositivo].

Un cop reiniciat porteu-lo a l’institut i es farà la masterització.

En cas de dubtes tècnics podeu contactar amb Luis Rey (luis.rey@alzina.cat).

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *