PLA TAC: Formació del professorat de 1r d’ESO

PLA TAC

1a sessió de Formació del Professorat

Tal com anunciàvem al document Aposta de Futur (penjat al web del centre), el professorat de l’Alzina ha iniciat les sessions de formació en el marc del Pla TAC (Tecnologies de l’Aprenentatge i Coneixement) del centre.

Aquesta primera sessió, a càrrec de la professora Mireia Cebrian, es va centrar en les eines que ofereix el Google Drive i la plataforma MOODLE i les possibilitats d’ús amb l’alumnat. A  més de fer una revisió dels aspectes més rellevants de l’aplicatiu de tutoria, principalment per al professorat nouvingut.

Alguns dels usos, entre d’altres, que en podrà fer l’alumnat són:

  • Compartir a través del Google Drive el material (vídeos, expressions escrites, presentacions, fulls de càlcul, petites investigacions, reportatges, etc.) amb el professorat, el qual podrà fer la retroacció (valoració) al mateix document.
  • Ús de la plataforma MOODLE per a consulta d’arxius i enllaços a pàgines web, enviament de tasques, resolució de controls, etc.

La distribució de l’alumnat en grups de 4  per al treball cooperatiu i l’IPAD facilita que puguin treballar en un únic document al mateix temps i que el professor pugui veure en temps real les seves produccions per guiar-los i fer els comentaris pertinents.

Esperem que aquestes eines posin l’alumne en el centre de l’aprenentatge. Estem convençuts que l’aprenentatge significatiu parteix de la implicació de l’alumne.

 

img-20160914-wa0002 img-20160914-wa0001 img-20160914-wa0000

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *