Passatge de la Robòtica

L’alumnat de l’Aula Oberta de 3r al llarg del primer trimestre ha realitzat el taller “Passatge de la Robòtica”. Aquest taller és un dells taller per a l’èxit escolar que s’ofereixen des de l’Àrea d’Innovació del Consorci d’Educació.

El CEB facilita robots de LEGO Mindstorms durant un trimestre. El taller de robòtica LEGO és una bona eina per, d’una manera molt intuïtiva, despertar en l’alumnat la passió per la ciència, la tecnologia, la programació informàtica, la robòtica, les matemàtiques, la geometria, la física, les estratègies de resolució de problemes, el treball en equip, i molts altres valors i matèries que es poden relacionar de forma transversal.

En paraules dels seus protagonistes “Ens van donar una caixa amb peces de Lego i les instruccions. Amb tot això vam construir un robot. Després, des de l’ordinador dissenyàvem un programa perquè es pogués moure.Si t’agrada és molt fàcil però si no aplica’t al màxim ! Va ser divertit treballar en un projecte tan nou.Per alguns de nosaltres va resultar més fàcil muntar que programar i per altres a l’inrevés.Segur que a tothom que ho faci li agradarà i s’ho passarà tan bé com nosaltres. Aula Oberta 2013 / 2014”

Anna Gayet

Orientació Educativa

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *