Benvolgudes famílies,
A la reunió de presentació de viatge us vam donar el preu del viatge, tenint en compte que vindrien 40 alumnes i tres professores acompanyants.
Ens vau demanar com podria variar el preu en cas que el nombre d’alumnes fos inferior.
Del pack inicial de l’agència, s’han afegit els següents conceptes:
 • Assistència sanitària, assegurança de responsabilitat  civil, assegurança de cancel·lació individual i assegurança de cancel·lació de grup
 • Autocar de la  Plaça del Congrés a l’ aeroport (anada)
 • 2 dies GUIA WALKING TOUR
 • Bitllet de transport públic per Dublin
 • Activitat Irish music dance
 • Entrada Christ Church Cathedral
 • Entrada  Dublinia
 • Entrada Malahide Castle
 
Preu total 40+3 = 585 €
En cas que hi hagi menys alumnes, el cost final seria aquest.
 • Total 20+2 = 605,2
 • Total 25+5= 593,2
 • Total 30+3=605,2
De totes maneres, com que no volem que el preu sigui superior a 585, el que fariem seria eliminar algun dia de guia, o alguna entrada de manera que el preu no sigui superi els 585 euros.
Salutacions cordials
Coordinació extraescolars
——–

Benvolgudes famílies de 4rt d’ ESO,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que enguany el viatge de fi d’etapa de l’alumnat de 4t d’ESO es farà a la capital d’Irlanda, Dublin, amb l’agència Cum laude. El viatge està programat del diumenge 3 al dijous 7 de maig de 2020 (5 dies).

El proper dimarts 8 d’octubre a les 18h l’agència realitzarà una xerrada informativa per aquelles famílies que estigueu interessades.

El nostre centre educatiu continua amb la proposta d’estades lingüístiques, ja que participem en el Programa GEP (Programa de Generació Plurilingüe), la finalitat del qual és millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat, afavorint el seu creixement acadèmic i posterior inserció laboral i capacitant-lo per interactuar amb el món en anglès.

El preu del viatge serà al voltant de de 585 euros . Aquest preu es pot veure alterat segons el nombre definitiu d’alumnes que hi participin i el preu del bitllet d’avió.

Per aquest motiu us demanem que feu una paga i senyal de 180 € , per saber amb exactitud l’alumnat que anirà al viatge i poder comprar els bitllets d’avió amb antelació. L’import de la paga i senyal ja no es podrà retornar en cap cas.

Heu de fer l’ingrés dels 180 € en aquest compte del Banc de Sabadell Atlántico: ES17 0081 0084 13 0001258131

Els justificants de pagament s’han de presentar com a màxim el dia 23 d’octubre (NOVA DATA LÍMIT). El vostre delegat/da de classe els recollirà i els entregarà a la coordinadora d’extraescolars. Cal que hi consti clarament el nom i cognoms de l’alumne/a i el grup classe.

En cas d’ingrés en efectiu, podeu fer-lo sense pagar comissió a l’oficina del passeig Maragall 156, entre les 8:15 i 9:30 exclusivament. En cas de transferència, consulteu al
vostre banc si us cobra comissió o no.

TAMBÉ NECESSITEM QUE ENS FEU ARRIBAR UNA FOTOCÒPIA DEL DNI (per tal de comprar els bitllets d’avió).

Després d’aquesta data , i, tot sabent el nombre de participants, us anirem informant del preu definitiu així com també d’altres detalls del viatge. El pagament de la resta
de viatge es farà en dos terminis més, al mes de febrer i al mes d’abril.

Salutacions cordials
Coordinació d’extraescolars Institut l’Alzina