Els alumnes de primer visiten TV3 i Catalunya Ràdio.

Visita tv3 A i CEl dia 10 de gener els alumnes de 1r A i C vam anar a visitar les instal·lacions de TV3 i Catalunya Ràdio. Quan vam arribar a TV3 ens esperava un guia, el qual ens va acompanyar tant per la televisió com després a la ràdio. El primer que vam visitar va ser la sala de control. Aquesta sala ens va agradar, la vam trobar molt fosca i mecanitzada: plena de material tecnològic, pantalles…


Tot seguit vam entrar al plató del Telenotícies, que ens va semblar molt més petit del que es veu des de casa. A aquest plató, li quedaven pocs dies d’ús i vam poder veure com s’estava preparant el nou plató, que és el que des de fa dies podem veure a la televisió (tot digitalitzat).
També vam visitar els platós del programa Divendres, el del Esport 3 i el de Cuines. El que també va fer molta il·lusió va ser veure la casa dels Súpers.
Abans de marxar de TV3 vam entrar al gran magatzem on hi ha les unitats mòbils.
Després, per anar a Catalunya Ràdio, que es troba al principi de l’Avinguda Diagonal, vam agafar el tramvia blau. Vam poder comprovar que les instal·lacions de Catalunya Ràdio estan molt ben insonoritzades. Entràrem a l’estudi on es grava música en directe. El guia ens va explicar que l’Alicia Keys va gravar una cançó en aquest estudi.
També vam poder fer una prova de so i el que ens va fer molta il·lusió és que vam poder veure com la Mònica Terribes feia en directe el seu programa El matí de Catalunya Ràdio. Les instal·lacions ens van semblar molt més petites del que esperàvem i una mica claustrofòbiques. La visita a aquests mitjans de comunicació ens va agradar molt.

Aquest és el relat de la visita que han elaborat els propis alumnes. La sortida es tornarà a repetir més endavant per als alumnes dels cursos B i D.

Alumnat de la matèria optativa de Mitjans de Comunicació.

1r A i 1r C

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *