Diaris de viatge: un recorregut per la literatura catalana.

INS_l'Alzina_diari1Vam proposar als alumnes de Batxillerat escollir un dels autors o de les autores que hem treballat al llarg del curs i organitzar una sortida al seu lloc de naixement per descobrir-ne les seves empremtes a través de les cases-museu, rutes literàries, llocs que els van inspirar, etc.

Als diaris hi havien  d’incloure com havien organitzat el viatge i les anècdotes que sorgien, amb qui s’havien  posat en contacte, fotografies, valoracions, què havien après, què els havia sorprès, les rutes que havien seguit, una nova proposta de rutes amb la seva  experiència personal, etc.

Aquí us en deixem un parell de mostres. Esperem que en gaudiu!

 

Esther Sobré

Departament de Llengua  catalana

Opinió dels alumnes

Podríem dir que aquest ha estat un “treball de camp”, un petit recorregut per la vida d’un personatge que surt als llibres, però que va ser una persona real, que va viure on ara vivim nosaltres, que va passejar per on nosaltres hem passejat. El temps fa canviar les coses i sens dubte  Barcelona ha canviat molt des que va viure  Josep Maria de Sagarra, però alguna cosa queda i d’alguna forma nosaltres en som hereus.

Xavier Martínez

Alumne de 1r de BTX.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *