Crònica del viatge a Itàlia de 4t d'ESO

Com tots els viatges aquest d`Itàlia ha suposat una gran motivació des de fa ja uns anys, en començar l’ ESO. Molts dels alumnes han esperat aquestes dates de Juny de 2014 per realitzar-lo, molts mesos previs d’ anar preparant esmorzars per tal de recollir diners i molts estalvis i esforços per tal de fer- lo realitat ; moltes hores de Tutoria, moltes  reunions de la Marga Gavilán per a  quadrar tots els detalls…

Com tots els viatges aquest d’Itàlia ha tingut una mica de tot: neguits, nervis, falta de son, aventures, anècdotes(com les 6 hores de cua atrapats en una retenció en una carretera el dia de la Festa Nacional italiana, el 2 de Juny) ,estones  compartides  amb els companys i amb els professors acompanyants: l’ Albert, la Tere i la Felisa.

Com tots els viatges hem aprés moltes coses, ens hem amarat d’ art, de paisatges i de cultura seguint les explicacions de la Montse, la nostra guia.

Com tots els viatges ens queda al final la pena del l’ acabament, els dies que passen inevitablement ràpid i les imatges pel record amb totes les fotografies que són el testimoni del que hem viscut.

Però, no obstant,  hi ha un rellevant aspecte  que fa que aquest viatge no sigui igual a la resta dels viatges: aquest ha estat el viatge de Final de curs dels nois i noies de 4t ESO 2014 i això el fa INOBLIDABLE.

 

Felisa Pérez, Albert Salvador , Tere Cruz.

Fotografia : Felisa Pérez

Col·laboració: Leo Ríos

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *