Com fer servir l’aplicatiu de tutoria

El dia de la reunió de famílies us repartirem usuaris i contrasenyes de l’APLICATIU DE TUTORIA (cada curs es renoven usuaris i contrasenyes). En cas que vulgueu un usuari diferent per a pare i mare, demaneu-lo al vostre tutor.

És molt important que el primer que feu en entrar a l’Aplicatiu de Tutoria amb el vostre usuari i contrasenya aneu a Opcions/El meu compte. Allà hi heu d’indicar el mòbil on rebreu els avisos en cas de falta de primera hora. També heu d’indicar un correu per rebre avisos de l’aplicatiu i així fer la comunicació més àgil i efectiva.

Si no podeu assistir a les reunions d’inici de curs rebreu usuari i contrasenya (en un sobre tancat) a través dels vostres fills i filles ben aviat. Les famílies teniu la possibilitat d’obtenir informació actualitzada i detallada sobre els vostres fills/filles a través de l’aplicatiu de tutoria en aquest link (trobareu l’enllaç situat a a la pàgina principal d’aquest web).

Podeu consultar les faltes, retards i incidències d’un dia en concret o acumulades al llarg del curs.

Les incidències horàries indiquen el següent

F – Falta de assistència.

FJ – Falta de assistència justificada pels pares.

R – Retard.

RJ – Retard justificat.

E – Expulsió de l’aula per part del professor.

A – Amonestació. Correspon a una amonestació d’una situació singular a tenir en consideració (sense expulsió de classe).

D– Falta de deures

M– No han portat el material/xandall d’educació física
AA – En aquesta hora està a l’Aula d’Acollida.
AO – En aquesta hora està a l’Aula Oberta.

I podeu també enviar i rebre missatges amb el tutor/a del vostre fill/a.

Teniu la possibilitat d’enviar i rebre documents adjunts en aquests missatges (no és necessari que us sapigueu l’adreça electrònica del tutor/a; el missatge arriba igualment).

A més, teniu la possibilitat de rebre missatges al mòbil en el cas que el vostre fill/a falti a primera hora del matí. Perquè això sigui possible, caldrà anar a configuració/el meu compte i introduir el número de mòbil on vulgueu que us arribin les comunicacions).

Recordeu que una comunicació directa i fluïda entre el tutor i la família és fonamental.

Si teniu problemes per a entrar a la pàgina de l’aplicatiu (us diu que no reconeix el certificat, us adjuntem també un document on us explica què cal fer per resoldre-ho).

Configuració dels navegadors per accedir a l’AT

Esperem que aquest aplicatiu ens faciliti la comunicació. Aquí teniu un document explicatiu per aprendre a fer-lo servir.

Manual AT

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *