Entrades

Autoritzacions sortida de l’alumnat en horari escolar

Us fem arribar totes les instruccions que heu de fer per autoritzar la sortida del vostre fill/a dintre de l’horari escolar.

SORTIDA DINTRE DE L’HORARI ESCOLAR

És necessari que els alumnes d’ESO marxin del centre en hores diferents a l’hora de sortida acompanyats per algun familiar. Si l’alumnat ha de sortir del centre (perquè es troba malament, ha d’anar al metge o a fer qualsevol gestió personal) i no pot venir cap familiar a recollir-lo/la, haureu d’enviar un whatsapp al mòbil del centre 637 35 88 36amb el següent text:

Jo ___________ amb DNI __________ mare/pare/tutor legal de l’alumne__________ del curs ______ i grup _________ autoritzo al meu fill/a a sortir del centre sense acompanyant. 

Un cop rebut el missatge l’alumne/a podrà marxar.

 

SORTIDA DIA FIXA A LA SETMANA

L’alumnat que, un cop siguin al centre i hagin de sortir en horari fix per algun tractament, al llarg del curs han de tenir emplenat aquesta autorització com a credencial.

Descarregar document

 

 

Literapolis

L’app Literapolis permet descobrir Barcelona als àvids lectors de novel·les. Avui, de la mà de Laia Soler i la seva obra Els dies que ens separen

Gimcana literària per Barcelona

Els alumnes de 4t B hem recorregut els diversos espais que apareixen a la novel·la Els dies que ens separen de Laia Soler: Rambla Catalunya, Gran Via, plaça Catalunya, Liceu, la catedral i el parc de la Ciutadella, entre altres.
Un itinerari de 10 punts que proposa l’app Literapolis Bcn que combina el joc amb la descoberta de la ciutat.
El temps ens ha acompanyat en una jornada meravellosa.
Departament de llengua catalana
Mercè Torres i Esther Sobré

Sortida al mercat

Divendres passat els nois i noies de l’Aula d’Acollida vam anar al mercat de Felip II. Portàvem un dossier i havíem de respondre unes preguntes com per exemple “Quines són les fruites d’aquesta temporada?”. La finalitat d’aquesta sortida era animar-nos a fer servir el català. La majoria dels venedors van ser molt simpàtics i graciosos amb nosaltres. A més, com que era divendres vam poder veure les parades que hi ha a fora del mercat.
Va ser molt divertit!

Alondra Monegro
Alumna de l’Aula d’Acollida

L'alumnat de Tecnologia Industrial al CTCC Besòs

A l’assignatura hem fet una sortida al centre de control d’Endesa a Catalunya i a la central tèrmica de cicle combinat del Besòs. Veient com funciona la generació, transport i distribució de l’energia elèctrica. En el centre de control es veu l’estructura del transport i al distribució d’alta i mitja tensió amb sistemes de telegestió automàtica. En la central estudiem una de les centrals més importants actualment per la seva flexibilitat i eficàcia. L’actual central és capaç de proporcionar 1,6 GW, més que una central nuclear. A més es veu una instal·lació industrial actual amb dimensions reals i les seves normes de seguretat.