Entrades

Cuines del món

“MEGA CÀTERING A L’ALZINA”

El passat dimarts 18 de desembre, va tenir lloc a la sala de guàrdies de l’institut la Cloenda del taller “CUINES DEL MÓN”, taller portat a terme per alumnat de 3ESO a l’entintat Impulsem, durant el primer trimestre. Familiars dels participants, professorat i d’altres convidats van poder gaudir d’un tastet d’especialitats gastronòmiques de cadasqun dels 5 continents, cuinats pels nois i noies de l’Aula Oberta i del grup ordinari, i que han après amb l’ajut de Cristina, la tallerista.                               

Una delícia!!
Aula oberta i orientació.

Passatge de la Robòtica

L’alumnat de l’Aula Oberta de 3r al llarg del primer trimestre ha realitzat el taller “Passatge de la Robòtica”. Aquest taller és un dells taller per a l’èxit escolar que s’ofereixen des de l’Àrea d’Innovació del Consorci d’Educació.

El CEB facilita robots de LEGO Mindstorms durant un trimestre. El taller de robòtica LEGO és una bona eina per, d’una manera molt intuïtiva, despertar en l’alumnat la passió per la ciència, la tecnologia, la programació informàtica, la robòtica, les matemàtiques, la geometria, la física, les estratègies de resolució de problemes, el treball en equip, i molts altres valors i matèries que es poden relacionar de forma transversal.

En paraules dels seus protagonistes “Ens van donar una caixa amb peces de Lego i les instruccions. Amb tot això vam construir un robot. Després, des de l’ordinador dissenyàvem un programa perquè es pogués moure.Si t’agrada és molt fàcil però si no aplica’t al màxim ! Va ser divertit treballar en un projecte tan nou.Per alguns de nosaltres va resultar més fàcil muntar que programar i per altres a l’inrevés.Segur que a tothom que ho faci li agradarà i s’ho passarà tan bé com nosaltres. Aula Oberta 2013 / 2014”

Anna Gayet

Orientació Educativa