Entrades

Visita al Cosmocaixa

Dijous passat 25 d’abril, l’alumnat de 4t va fer una visita al Cosmocaixa per participar en el taller de reaccions químiques. Van participar activament i algunes de les reaccions que varen fer van ser força espectaculars. Vam gaudir també de la visita al bosc inundat i de les exposicions especialment de la dels miralls. Xulíssima!!

Sortida CosmoCaixa 2n ESO

L’alumnat de 2n ESO ha visitat el CosmoCaixa de Barcelona per fer dues activitats: un taller sobre la pressió atmosfèrica i una observació del pèndol de Foucault. El dia 30 de gener va ser el torn de 2n A i al taller es van viure moments espectaculars…

Sortida Cosmocaixa

El passat dia 25 d’octubre l’alumnat de 1r de Baxtillerat que cursa les màteries de Biologia i/o Química van participar en l’activitat “Investiga com es fan els medicaments” organitzada pel CosmoCaixa de Barcelona.
Van descobrir les diferents fases de la síntesi de fàrmacs, des de la idea inicial fins que es posen a la venda. Com a tancament de l’activitat van fer una pràctica de laboratori que va consistir a fer una reacció química, aïllar el producte obtingut i caracteritzar-lo per cromatrografia.
Van treballar en equip de la mateixa manera que es fa en un laboratori real. Va ser un matí molt profitós.
Carme Estellés

Maria Esteban
Departament de Ciències Naturals

Sortida 4t ESO al Cosmocaixa

El dimarts 19 de gener, els alumnes de 4t d’ESO que cursen l’optativa de Física i Química varen anar al COSMOCAIXA. Allà, a part de la visita al Bosc Inundat i la sala de la matèria, vam fer un taller de reaccions químiques que ens va permetre realitzar experiments realment espectaculars. Els alumnes van gaudir molt de la sortida. Una d’elles ha comentat: “Jo ja hi havia anat més vegades però aquesta ha estat una de les millors perquè experimentar amb els companys és més divertit”

Marta Pérez 4A