Entrades

Taller de ceràmica. Segon Trimestre

Aquest trimestre es treballaran textures i diferents tipus de decoració amb barbotina (barreja d’argila en pols i aigua) de colors.

Per acabar,aquest segon període, fent un projecte individual on s’aplicaran alguns dels coneixements que han adquirit al llarg dels dos trimestres.

Bona feina!

Recorregut pel primer trimestre de l'activitat de ceràmica

A llarg del primer trimestre us hem anat mostrant el treball en el taller de ceràmica que es realitza com a activitat complementària la tarda dels dijous. En finalitzar el primer tram d’aquest taller hem de dir que les alumnes mostren un grau de satisfacció molt alt i estan a punt de començar un projecte personal globalitzat més gran que els permeti posar en joc les tècniques apreses.

El Celestí ha fet una selecció de les fotografies de cada sessió de manera que podem veure un recorregut del que ha suposat aquest primer tram.

Segur que ens espera un altre trimestre ben apassionant!

 

Peces de ceràmica

dracAl llarg d’aquest trimestre hem pogut seguir com es desenvolupava el procés de creació en el taller de ceràmica. El resultat final és magnífic i val la pena fer-li una ullada a l’àlbum de les peces acabades i bescuitades.

Aquí les teniu.

 

Ceràmica final de trimestre

Estem acabant el primer trimestre també en les activitats de tarda i volem compartir l’àlbum de l’activitat de ceràmica. De fora pot semblar un procés senzill però quan fas una repassada al què s’ha treballat t’adones que és un món apassionant, enriquidor i també màgic. L’alumnat participant han pogut experimentar amb diferents tècniques, han vist com els seus projectes prenien forma, han treballat també amb conceptes matemàtics, i moltes altres habilitats i competències. Observeu el resultat i… us animem a participar!

Quarta sessió de ceràmica

Les creacions fetes a l’activitat de ceràmica van creixent. Com també el nostre àlbum de fotos.

4à sessió: treballant amb planxes d’argila refractària.

Tercera tarda de ceràmica

I les peces van prenent  forma…

Del taller de ceràmica ens envien unes fotografies que evidencien com van avançant en les diferents tècniques i peces.

La crònica d’aquesta tercera sessió:

Ahir es va incorporar una nova alumna. Va anar molt bé!
 La tercera sessió  va consistir en polir les dues peces que havien fet en les sessions anteriors i han preparat també planxes d’argila refractària per tal de poder començar la practica 3 el proper dia. “

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Comencem les activitats de la tarda

Ja hem començat les activitats de tarda: cuina, robòtica, Let’s plan, ceràmica, revista. Aquesta primera setmana d’octubre s’han iniciat i el grau de satisfacció de l’alumnat i professorat participant és alt. Comptem també amb alguns pares que col·laboren. Tot un luxe!

Us volem animar, a aquells que havíeu fet la inscripció a participar. És una bona experiència de formar-se des d’un altre vessant i de crear vincles que ens permetin parlar d’una comunitat d’aprenentatge.

Des de l’activitat de ceràmica el Celestí i la Rosalia ens fan arribar la crònica del seu primer dia… ja han fet una peça!
“Vam explicar molt per sobre els tipus d’argila i les eines i instruments que es fan servir en ceràmica.Tot seguit vàrem començar la primera pràctica que consistia en modelar un bol amb tapa utilitzant argila refractària i la tècnica del pessic.”

El resultat el podeu veure en aquestes fotografies

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.